INTERIOR • EXTERIOR

OUR DINING SPACES

The building on Kapodistriou Street, where the restaurant is currently located, was built after the great fire of Thessaloniki in 1917. Its use was commercial, with many small shops on the ground floor selling textiles, fabrics, and household items, with some modernizations. The upper floors were used as storage facilities.

LOVE, ART AND TECHNICAL SKILLS

Welcome to Three Little Pigs, where we are dedicated to providing a sophisticated dining experience for all our esteemed guests.
From our inviting ambiance to our attentive service, we strive to offer nothing but the best. Each visit is an occasion to remember, as we aim to share a world of gastronomic delights with you.

Celebrating the innate allure of raw ingredients, we take pride in handpicking the freshest produce and handling each dish with exquisite finesse. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στο να επιλέγουμε μόνο τα πιο φρέσκα υλικά και να επεξεργαζόμαστε κάθε πιάτο με τέλειο τρόπο. Όλες οι διαδικασίες παρασκευής γίνονται στην κουζίνα μας, από το φρεσκοψημένο ψωμί έως το επιδόρπιο, με σκοπό να υπερβαίνουμε πάντα τις προσδοκίες σας.

We take great pleasure in knowing that our customers trust us with their nutrition needs, tailored to their individual requirements. σύμφωνα με τις εξατομικευμένες τους ανάγκες. Τα μέλη της ομάδας είναι πάντα πρόθυμα να κάνουν τις απαραίτητες προσαρμογές ώστε να διασφαλίσουν ότι οι επισκέπτες μας έχουν μια υψηλή ποιότητα γαστρονομικής εμπειρίας. Περήφανα προσφέρουμε ένα ξεχωριστό μενού χωρίς γλουτένη που περιλαμβάνει ποικιλία επιλογών, όπως και παιδικό μενού για τους μικρούς μας φίλους.

THE CHEF

Dimos Kalaitsidis

Chef Dimos Kalaitsidis, fueled by a passion for creative cooking and armed with years of experience in some of the most renowned kitchens of Thessaloniki and beyond, brings forgotten recipes back to life each day. Using pure, high-quality ingredients and fusing them with contemporary flair, he transforms every bite into an unforgettable gastronomic experience.

COOKING

IN THE KITCHEN

Η κινητήριος δύναμη της έμπνευσης είναι η κοινή μας αγάπη για το φαγητό. Η καλή κουζίνα θέλει διαλεγμένα προϊόντα, δεξιοτεχνία στο μαγείρεμα και μεράκι στη διαδικασία. Η επιτυχία κρύβεται στην ισορροπία. Τεχνική με συναίσθημα, έμπνευση με τεχνογνωσία.

HOME-MADE

BREAD & PASTA

Our exquisite fragrant bread is prepared with passion in our kitchen and accompanies all of our flavors, warm and crispy. We knead it daily along with our freshly made pasta and serve it with love.

THE FINAL ACT

DESSERT

We meticulously ensure that the presentation balances with the taste, and each dish caters to all the senses. 
Our gastronomic storytelling culminates sweetly, with flavours straight out of a fairytale.

YOU ARE OUR GUEST

the best service

Style of service represents the level of hospitality. Our courteous personnel will guide you through the entire process, oriented to the final detail of the art of exquisite cuisine.

Close
Close