INTERIOR • EXTERIOR

Ο Χώρος μας

Το κτίριο της οδού Καποδιστρίου όπου στεγάζεται σήµερα το εστιατόριο, χτίστηκε µετά τη µεγάλη πυρκαγιά της Θεσσαλονίκης το 1917. Η χρήση του ήταν εµπορική, µε πολλά µικρά καταστήµατα στο ισόγειο µε νεωτερισµούς, υφάσµατα και είδη οικιακής χρήσης, ενώ οι επάνω όροφοι χρησιµοποιούνταν σαν αποθήκες.

Αγάπη, Τέχνη και Τεχνική

Καλωσορίσατε στα Τρία Γουρουνάκια, εδώ όπου είμαστε αφοσιωμένοι να προσφέρουμε μια ευχάριστη εμπειρία φαγητού σε όλους τους καλεσμένους μας. Από την ζεστή ατμόσφαιρα μέχρι την φιλική εξυπηρέτηση, προσπαθούμε να σας προσφέρουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε κάθε επίσκεψή σας.
Η εμπειρία της γαστρονομίας δεν είναι απλά μια αίσθηση. Είναι ένας ολόκληρος κόσμος που θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας.

Εδώ θα βρείτε μια ποικιλία από εκλεκτά πιάτα που εκπροσωπούν την σύγχρονη ελληνική κουζίνα. Η πρώτη ύλη είναι αυτή που κερδίζει την παράσταση. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στο να επιλέγουμε μόνο τα πιο φρέσκα υλικά και να επεξεργαζόμαστε κάθε πιάτο με τέλειο τρόπο. Όλες οι διαδικασίες παρασκευής γίνονται στην κουζίνα μας, από το φρεσκοψημένο ψωμί έως το επιδόρπιο, με σκοπό να υπερβαίνουμε πάντα τις προσδοκίες σας.

Μας χαροποιεί ιδιαίτερα που οι πελάτες μας εμπιστεύονται τη διατροφή τους, σύμφωνα με τις εξατομικευμένες τους ανάγκες. Τα μέλη της ομάδας είναι πάντα πρόθυμα να κάνουν τις απαραίτητες προσαρμογές ώστε να διασφαλίσουν ότι οι επισκέπτες μας έχουν μια υψηλή ποιότητα γαστρονομικής εμπειρίας. Περήφανα προσφέρουμε ένα ξεχωριστό μενού χωρίς γλουτένη που περιλαμβάνει ποικιλία επιλογών, όπως και παιδικό μενού για τους μικρούς μας φίλους.

Ο ΣΕΦ

Δήμος Καλαϊτσίδης

Ο σεφ Δήμος Καλαϊτσίδης, με πάθος για τη δημιουργική μαγειρική, σπουδές σε σχολές και εμπειρία χρόνων στις πιο γνωστές κουζίνες της Θεσσαλονίκης -και όχι μόνο- ζωντανεύει κάθε μέρα ξεχασμένες συνταγές, τις προικίζει με αγνά υλικά, τις παντρεύει με σύγχρονες αναζητήσεις και μετουσιώνει κάθε μπουκιά σε αξέχαστη γευστική εμπειρία.

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

ΣΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

Η κινητήριος δύναμη της έμπνευσης είναι η κοινή μας αγάπη για το φαγητό. Η καλή κουζίνα θέλει διαλεγμένα προϊόντα, δεξιοτεχνία στο μαγείρεμα και μεράκι στη διαδικασία. Η επιτυχία κρύβεται στην ισορροπία. Τεχνική με συναίσθημα, έμπνευση με τεχνογνωσία.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ

ΑΡΤΟΣ & ΖΥΜΑΡΙΚΑ

Εκλεκτό μυρωδάτο ψωμί, ετοιμάζεται με μεράκι στην κουζίνα μας και συνοδεύει, ζεστό και ξεροψημένο, όλες τις γεύσεις μας. Το ζυμώνουμε καθημερινά μαζί με τα ολόφρεσκα ζυμαρικά μας και τα σερβίρουμε γεμάτα με αγάπη.

ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ

Φροντίζουμε σχολαστικά ώστε η εικόνα να ισορροπεί με τη γεύση και κάθε πιάτο να υπηρετεί όλες τις αισθήσεις. 
Στα Τρια Γουρουνάκια η γαστρονομική μας αφήγηση ολοκληρώνεται γλυκά, με γεύσεις από άλλο παραμύθι.

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

Σέρβις

Το ύφος του σερβιρίσματος αντιπροσωπεύει το επίπεδο της φιλοξενίας. Ένας εξαιρετικός διακομιστής εκλεκτής εστίασης θα είναι ο οδηγός σας σε ολόκληρη τη διαδικασία, προσανατολισμένος στην τελική λεπτομέρεια για την τέχνη του εκλεκτού φαγητού.

Close
Close